Hirdetés

Szavazz: Szerinted melyik volt a legjobb novemberi film?

|

A Legendás állatok és megfigyelésük elvarázsolt? Az Érkezés földöntúli élmény volt? Különösnek tartottad a Doctor Strange-t? Akármelyik is tetszett a legjobban novemberben, mindenképpen áruld el nekünk egy szavazás keretében!

Hirdetés

Az ünnepek közeledtével akár egy hálózsákot is vihetnénk magunkkal és beköltözhetnénk a legközelebbi mozi egyik sarkába, annyi filmre volt érdemes ellátogatni, ezért megértjük, hogy különösen kemény dió eldönteni, hogy a tetemes mennyiségű bemutató közül melyik volt a legjobb, mi mégis kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. 

Hirdetés

A Marvel hatalmasat kaszált Benedict Cumberbatch legfőbb varázslójával, de Doctor Strange mellett is akadtak gigászi premierek: előzményt kapott például a Harry Potter franchise a Legendás állatok és megfigyelésük képében, valamint Dennis Villeneuve megmutatta az Érkezéssel, hogy ütős sci-fit tud összehozni. Amy Adams a hónapban másodszor is bizonyította kiváló tehetségét az Éjszakai ragadozókban, újabb minőségi magyar film debütált A martfűi rémmel és Billy Bob Thornton is visszatért Tapló Télapóként. Szerintetek melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.