Hirdetés

Kiderült, ki a legjobban és legkevésbé nyereséges színész Hollywoodban

|

Egy új kutatásnak köszönhetően kiderült, ki Hollywood igazi koronázatlan királya.

Hirdetés

A PartyCasino által végzett kutatásnak köszönhetően most kiderült, hogy ki a legtöbbet profitált színész Hollywoodban - és valószínűleg nem az, akire sokan tippelnének. Az összeállított adatok szerint (amely az 1980-tól 2017-ig terjedő box office számokat elemezte, és azokat a színészeket állította sorrendbe, akik legalább 10 filmben szerepeltek fontosabb szerepben) Emilio Estevez kaparintotta meg a képzeletbeli koronát.

Hirdetés

Estevez, akit a '80-as és a '90-es években foglalkoztattak a leginkább, a filmjeinek költségvetéseinek minden egyes dollárja után 6,70 dollárt hozott vissza a pénztáraknál. Jean-Claude Van Damme került a második helyre 4,20 dollárral, majd Mel Gibson (3,50 dollár), Tyler Perry (3 dollár) és Dudley Moore (3 dollár) következnek a sorban.

Kicsit talán meglepetésként Brad Pitt lett a legkevésbé nyereséges színész, aki mindössze 10 centet hozott vissza minden egyes elköltött dollár után. Őt követi Johnny Depp (20 cent), Robert De Niro (24 cent), Hugh Jackman (25 cent) és Anthony Hopkins (26 cent).

A színésznők számára kevésbé pontos eredmények születtek, mert a New York Post képviselője szerint "a nők sajnos ritkán szoktak egy film legjobban fizetett színészei lenni". Rose Byrne lett a leginkább nyereséges színésznő (9,80 dollár minden 1 dollár után), míg Regina Hall a második (3,50 dollár) Octavia Spencer pedig a harmadik (2,90 dollár).

Filmek terén a rejtélyfilmek hozták vissza a legtöbbet, minden egyes dollár után 39,89 dollárt. Második helyen a horrorfilmek állnak 34,13 dollárral, majd következnek a thrillerek (17,36 dollár) és a dokumentumfilmek (7,38 dollár). Az akciófilmek mindössze 1,89 dollárt termeltek vissza, amivel a legkevésbé jövedelmező filmek lettek. A második és harmadik helyre a krimi és musical filmek kerültek 2,01 és 2,05 dollárral.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.