Hirdetés

LEGO: Az Igazság Ligája - Kozmikus küzdelem - Ilyen lesz a szinkron

|

Hirdetés

Talán sokakat nem érdekelhet egy egyszerű kis DVD-re érkező kis animációs filmecske szinkronja, de mi a múltkor már jót derültünk a tipikus Lego humort felvonultato Kozmikus küzdelem előzetesén. Amelynek a szinkronját elnézve rá kell jönnünk, hogy hiába érkeznek sorra ezek a jópofa kis filmecskék és van köztük némi nemű kontinuitás, ez a szinkronra valamiért nem jellemző. Batman (Troy Baker) - Sarádi Zsolt: Fekete Ernő már túl nagy névnek számít ilyen téren és valószínű, hogy őt legközelebb csak a LEGO: Batman animációsfilmben hallhatjuk, de akkor legalább olyan zseniálisan, mint A LEGO-kalandban. Kedvenc Sötét Lovagunk kocka változatát talán a legtöbbször az a Welker Gábor tolmácsolta, akit Az Acélember címszereplőjeként jegyeztünk meg végleg magunknak, és aki jelen magyar változat stábját is erősíti. Ezúttal Sarádi Zsolt dörmöghet. Az eredetiben őt tolmácsoló Troy Baker pedig mind Batman, mind Joker megszólaltatásában jártas már. Superman (Nolan North) - Welker Gábor: Az előbb említett Welker pedig ismét az S-es pasast szólaltatja meg, akit eredetileg au Uncharted-széria Nathan Drake-je, avagy Deadpool hangja, azaz Nolan North tolmácsol. Megjegyzendő, hogy eredetiben sincs túl nagy következetesség, ugyanis North is a különböző LEGO filmekben a fél Ligát megszólaltatta már, kivéve talán csak Csodanőt nem. Brainiac (Phil LaMarr) - Viczián Ottó: a gonosz ezúttal Viczián Ottó az utóbbi időben igencsak sajnálatosan ritkán hallható hangján szólal meg, szóval már ezért figyelemre méltó a szinkron. Zöld Lámpás (Josh Keaton) - Szatory Dávid: manapság Szatory Dávid az egyike azon fiatalok tehetségeknek, akikre a 20-as, 30-as korosztály színészeinek szinkronizálása gond nélkül rábízható, ráadásul jól hozza a humoros figurákat, gondoljunk a Skyfall és a Spectre ifjú Q-jára, vagy Finnre a Star Wars - Az ébredő Erőből. Ezúttal a Zöld Lámpás jutott neki, és már ezzel jobb, mint Géczy Zoltán a Ryan Reynolds nevével fémjelzett filmben. Villám (James Arnold Taylor) - Hamvas Dániel: Az általunk is nagyon kedvelt Skarlát Gyorshajtó a DC jelenlegi TV-s univerzumában Szabó Máté hangján szólalt meg (aki a jelenlegi stábot is erősíti) a Zöld Íjász két epizódja erejéig, a különálló sorozata pedig azóta is várat magára. Ezúttal Hamvas Dániel (a.k.a. Chris Griffin) szinkronizálja. Supergirl (Jessica DiCicco) - Andrusko Marcella Csodanő (Grey Griffin) - Peller Anna Kozmo fiú (Yuri Lowenthal) - Kisfalusi Lehel Feszültség (Andy Milder) - Szabó Máté Vandal Savage (Phil Morris) - Schneider Zoltán Kiborg (Khary Payton) - Makranczi Zalán Félsz kapitány (Jason Spisak) - Király Attila Szaturnuszlány (Kari Wahlgren) - Bogdányi Titanilla Ugh (Kari Wahlgren) - Bata Éva   magyar szöveg: Szántó Zsuzsa hangmérnök: Gábor Dániel vágó: Simkóné Varga Erzsébet gyártásvezető: Fehér József szinkronrendező: Stern Dániel A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette https://www.youtube.com/watch?v=fuG0vH7cGpc  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.