Hirdetés

Lego Batman - A film - ilyen lesz a szinkron

|

Bruce Wayne hamarosan Gotham City lego kiadásában is magára ölti a denevér maskarát, így nézzük meg, kik adják hangjukat a számos ikonikus DC karakternek a film magyar változatában.

Hirdetés

A Lego-kaland két éve egészen hatalmasat robbant a mozikban a világ minden táján: már nyitóhétvégén bőven visszahozta a hatvanmillió dolláros költségvetést, majd 2014 augusztusának végén több, mint kétszázötvemillió dolláros bevétellel vonult ki a mozik műsorlistájáról. A részben stop-motion technológiával készült animációs filmet az összes korosztály imádta, így borítékolható volt, hogy további fejezetekkel fog bővülni a Warner Bros. Lego meséje.

Hirdetés

A DC Entertainment közreműködésével mindenki szeretett denevéremberét egy, még csak a videojátékok világából ismert oldalát láthatjuk viszont a mozivásznon, február kilencedikétől. A Lego Batman - A film során Batmannek természetesen újból meg kell menteni Gotham City-t a Joker és Harley Quinn által fémjelzett gonosztevőktől. Batman vállát viszont még ennél is egy sokkal nagyobb felelősség nyomja: gondoskodnia kell örökbefogadott kisfiáról. A teljesen indokolatlan ötletet már most imádjuk, főleg, hogy a már említett elvetemült duó mellett Superman, Batgirl, Macskanő, Robin, Flash, Madárijesztő és még szinte mindenki más is tiszteletét fogja tenni a Lego-s vígjátékban, akit csak egy rajongó kívánhat. A meglepetés vendégekről nem is beszélve. 

Most pedig akkor lássuk, hogy kiknek a hangján szólalnak majd meg a gothami hősök:

Bruce Wayne (Batman) -  Fekete Ernő Tibor
Dick Grayson (Robin) - Tasnádi Bence
Barbara Gordon (Batgirl) - Kéri Kitty
Alfred Pennyworth - Borbély László
Joker - Nagy Ervin
Harley Quinn - Jordán Adél
Madárijesztő - Elek Ferenc
Rébusz - Elek Ferenc
Bane - Forgács Gábor
Kétarc - Pál Tamás
Macskanő - Kokas Piroska
Agyagpofa - Turi Bálint
Méregcsók - Mezei Kitty
Flash - Csöndör László
Superman - Fluor Tomi
Zöld Lámpás - Bor László

További magyar hangok: Forgács Péter, Varga Gábor, Dengyel Iván, Gáspár Kata, Epres Attila, Zakariás Éva, Hámori Eszter, Szórádi Erika, Beratin Gábor, Bognár Tamás, Holl Nándor, Ifj. Jászai László, Maday Gábor, Makranczi Zalán, Molnár Levente, Seder Gábor, Törköly Levente

Főcím: Bozai József

Magyar szöveg: Tóth Tamás
Hangmérnök: Márkus Tamás
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Fehér József
Szinkronrendező: Tabák Kata
Zenei rendező: Mikecz Kornél

A szinkront a MaFilm Audio Kft. készítette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.