Hirdetés

A LEGO Batman után irány a DC filmes univerzuma?

|

Chris McKay, a LEGO Batman rendezője szívesen vállalná a DC filmes univerzum gatyába rázását az animációs filmje megjelenését követően.

Hirdetés

Bár még nem támadta be a mozikat az év első igazán nagy durranásának ígérkező filmje, a LEGO Batman, de minden jel arra mutat, hogy Chris McKay animációs alkotása a kritikusok és a közönség soraiból is hangos ovációt fog kiváltani. Persze láttunk már innen is nagy bukásokat, elég csak a tavalyi DC-s képregényadaptációkra gondolni, de a LEGO franchise egyelőre nem adott okot a kételyre.

Hirdetés

McKay a minap a Twitteren elegyedett beszélgetésbe a rajongókkal, akik a diskurzus közben többször is kifejtették vágyukat, miszerint szívesen látnák a rendezőt valamelyik élőszereplős DC-képregényfilm rendezői székében, amire McKay a lehető legizgalmasabb választ adta:

"Nincs egyelőre terítéken, azonban szívesen részt vennék valamilyen formában benne (a DC filmes univerzumának kiépítésében)."

Egy lelkes twitterelő erre máris felvetette egy online petíció ötletét, de McKay tovább ütötte a forró vasat:

"Köszönöm, de én magam fogok bemenni meglátogatni a srácokat (a DC filmes univerzumának készítőit), bemutatom magam, aztán meglátjuk, onnan hova tovább."

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a Flash-film forgatókönyvét újraírják, úgyhogy akár ezt a projektet is megcélozhatná McKay, vagy akár a film rendezői pozíciójára is pályázhatna.

Ti örülnétek, ha a képen látható rendező csatlakozna a DC filmes univerzumához? Szerintetek melyik DC képregényhőst tudná hitelesen életre kelteni a mozivásznon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.