Hirdetés

The Lego Batman Movie - Az új előzetes a többi Batmanen élcelődik

|

Hirdetés

Rögtön kaptunk egy új előzetest a The Lego Batman Movie-hoz, mert a Batman Superman ellen mellé most épp passzol, és ha már úgy is vicceskednek, akkor odaszúrnak egy kicsit a korábbi filmeknek, például, hogy minden egyes alkalommal végig kellett nézni a Wayne szülők meggyilkolását. Ez az előzetes talán még jobb lett, mint az első, ráadásul már Ralph Fiennes is megszólal, mint Alfred. Azt is említsük meg, hogy mennyire jól néz ki még mindig ez a világ, amit a The Lego Movie-ban már felépítettek, plusz a Wayne birtok epicebb lett, mint valaha (a DC Magyarországnak hála már feliratosan is nézhetitek): Feliratos:  https://www.youtube.com/watch?v=1MchOenAYlg Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=X9ZoKKQsxis Olyan színészek szállnak be a szinkronizálásba, mint Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson, Zach Galifianakis, Ralph Fiennes és Mariah Carey. Premier csak jövőre, ferbuár 10-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.