Hirdetés

LEGO Batman Movie - Megérkeztek az első képek, hamarosan pedig előzetes is jön

|

Hirdetés

A héten végre valahára bemutatásra kerül az idei év egyik legjobban várt filmje, a Batman v Superman: Az igazság hajnala, melyben a világ két legikonikusabb szuperhőse feszül egymásnak. Hatalmas a hype a film körül (ami nem meglepő, hiszen ez a film dönthet az egész DC Filmes Univerzum sorsáról, valamint itt debütál az új Batman is Ben Affleck személyében, aki akár önálló filmet is kaphat), ezért a legtöbben elmehettek amellett a tény mellett, hogy nem ez lesz az egyedüli Denevéremberes alkotás a közeljövőben, jövőre ugyanis érkezik A LEGO Batman film, mely a nagysikerű LEGO kaland spin-offja lesz, és amiről most megjöttek az első képek, de az előzetes sincs már messze, a héten ugyanis az első kedvcsináló is megérkezik.

Úgy gondoltuk, ha el tudunk mondani egy jól lekerekített, vicces történetet, ami akciódús, akkor egy nagyszerű filmet tudunk a karakter köré építeni.
mondta a rendező Chris McKay, aki hozzátette:
A filmben minden sarkon lesz legalább egy cameo.
Batmant a LEGO kaland után ismét Will Arnett fogja megszólaltatni, mellette pedig még olyan színészek kölcsönzik majd a hangjukat egy karakternek, mint Michael Cera (Robin), Rosario Dawson (Batgirl) Ralph Fiennes (Alfred Pennyworth), Mariah Carey (Gotham polgármestere) és Zach Galifianakis (Joker). A LEGO Batman 2017. február 10-én érkezik a mozikba.   [gallery ids="84152,84153,84154,84155,84156"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.