Hirdetés

LEGO Justice League: Cosmic Clash trailer - Már megint Brainiac kavar

|

Hirdetés

Bár rengeteg teória és spekuláció van arról, hogy ki lesz a Justice League, vagyis az Igazság Ligája film főgonosza, egyelőre még semmi biztosat nem tudunk róla. Nem úgy a LEGO Justice League című animációs filmről, amelyben bizony Superman egyik legnagyobb ellenfele, Brainiac kavarja a kavarni valót és keseríti meg az Igazság Ligája tagjainak életét azzal, hogy titkos fegyverével különböző idősíkokba küldi a hősöket. A Warner Bros., a DC Comics és a LEGO DVD-re és Blu-ray-re szánt animációs meséje, a LEGO Justice League: Cosmic Clash megkapta első trailerét, amely természetesen magán viseli az eddigi LEGO címek szellemiségét, beleértve a humort is: https://www.youtube.com/watch?v=fuG0vH7cGpc A főbb karaktereket igazi zsenik szólaltatják meg, íme a szinkronlista:

Rajtuk kívül feltűnik még kockásított formában Supergirl, Vandal Savage, Saturn Girl, Cosmic Boy, Lightning Lad és Captain Fear is. A LEGO Justice League: Cosmic Clash Digital HD formátumban már 2016. február 9-től elérhető lesz, de DVD-re és Blu-ray-re március elsején jelenik meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.