Hirdetés

LEGO Star Wars: Droid Tales - Képeken a Disney XD miniszériája

|

Hirdetés

Ötletes animációs miniszériát indít a Disney XD csatorna július hatodikán: a LEGO Star Wars: Droid Tales öt, egyenként 22 percnyi hosszú epizódon keresztül meséli el az eredeti és az új trilógia eseményeit időrendi sorrendben. Azt még érdemes tudni, hogy a Baljós árnyakkal kezdődő és a Jedi visszatérrel végződő sztorit a két közkedvelt droid, C-3PO és R2-D2 szemszögéből élhetjük át, ezáltal egy egészen újfajta módon ismerhetjük meg a már sokszor látott történéseket - a legósított koncepcióról és a LEGO művekre jellemző humorról már nem is beszélve. Íme a minisorozat első, nagyfelbontású fotói: [gallery columns="4" ids="55311,55312,55313,55314"]   Itt pedig egy korábbi videó, amellyel ízelítőt kaphattok az animációs sorozatból: https://www.youtube.com/watch?v=BGFomqLWH_g

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.