Hirdetés

Lehet, hogy George Miller rendezi majd Az acélember 2-t?

|

Hirdetés

Bár még nem sikerült kideríteni, hogy a Warner Bros. mikor tervezi elkészíteni Az acélember második részét, a pletykák már elkezdtek keringeni arról, hogy ki fogja mindezt vászonra vinni.  A találgatások célpontja a Mad Max filmek rendezője, George Miller lett. Persze sokan azt hiszik, hogy a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala szándékozik lenni Az acélember folytatása, ám az igazság az, hogy ez "csak" egy kapcsolódó filmje lenne a 2013-as Superman mozinak, és egyben egy külön darab a DC filmuniverzumon belül (igen, ez már alakulóban van a Marvel mintájára). Igaz nem csak a szuperhős köti össze a két művet, hanem Zack Snyder is, aki minden jel szerint nem fogja tudni folytatni azt, amit elkezdett a már bejelentett Igazság Ligája filmeknek köszönhetően, így a kryptoni hős következő szóló művét más emberre kell bíznia. George Millerről a Collider egyik munkatársa, Jon Schnepp beszélt, aki bizton állítja, hogy az ausztrál rendező kezében van a projekt, ám ezt még senki sem erősítette meg.

George Miller készíti el Az acélember 2-t. Nem érzem magam furán, hogy ezt elárultam. Nyilván Zack Snyder rendezi Az Igazság Ligája 1-2-t, James Wan pedig az Aquaman-nel foglalkozik...szerintem George tökéletes választás volt. Nagyon jó megoldást várhatunk tőle.
( 55:20 tájékán tesz erről említést) https://www.youtube.com/watch?t=25&v=Btv4XB7XTfI A direktornak már korábban is volt dolga a DC univerzummal, mikor rábízták a Justice League: Mortals-t, de ez végül nem valósult meg. A Warner Bros.-szel is jó kapcsolatot ápol, ugyanis most hozott 400 milliót a konyhára az új Mad Max-szel. Szerintetek hihetünk a pletykának és Miller keze alatt láthatjuk majd megvalósulni a második Acélembert?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.