Hirdetés

Lehet jövője egy Disney hercegnőket felvonultató filmnek

|

A Ralph lezúzza a netet rendezői szerint legalábbis érdemes lenne ezzel a spin-offal foglalkozni és ebben a rajongók is egyetértenek.

Hirdetés

A film előzetesében megvillantott hercegnők elsőre csupán jó poénnak tűntek, viszont a teljes alkotást látva kiderült, hogy több létjogosultságuk volt a Ralph lezúzza a netet történetében, mint egyszerű fanservice elemek. Hamupipőke, Mulan, Belle és a többiek bevonása egész jól működött együtt és a Disney hercegnők még úgy is tudtak csillogni, hogy ezúttal nem rajtuk volt a rivaldafény. A rendezők szerint simán van potenciál egy róluk szóló spin-off moziban, persze nem ígérhetik meg azt, hogy ez meg is fog valósulni.

Hirdetés

Egy interjú során Rich Moore és Phil Johnston elmesélték, hogy a hercegnők jelenléte milyen hatással volt a közönség tagjaira:

"Elmentünk Stockholmba és ott is azt hallattuk, hogy 'Gondoltatok már arra, hogy csináljatok egy filmet csak a hercegnőkről?' Kezdem azt gondolni, hogy érdemes lenne foglalkozni az ötlettel, mert mindenhonnan ezt kapjuk. Nem csak azt a jelenetet emlegitek, amelyikben Vanellope találkozik velük és megtanulja mit jelent hercegnőnek lenni, hanem azokat is, amikben akció közben láthatjuk őket. Az emberek mindig is azt gondolták, hogy akár erre is képesek a hercegnők, de sosem láthattuk őket igazán ebben a formában."

Mielőtt foglalnánk a jegyet egy jövőbeli vetítésre Moore egy kicsit lerángat a földre:

"Nem tudom, hogy komolyan fontolgatja-e bárki is a spin-off lehetőségét, de az biztos, hogy rengeteg pozitív visszahangot hallottunk. A rajongók biztosan vevőek lennének az ötletre."

Meglepő lenne, ha éppen a Disney ne venné számításba ezt a lehetőséget. Saját hercegnőik az egyik legismertebb húzóneveik, akiket üzleti szempontból igyekszenek a legjobban kiaknázni. Most az is kiderült, hogy akár együttesen és modernebb környezetben is jól működnek, ez pedig okot ad arra, hogy lássuk még őket közös filmekben. Vagy akár sorozatokban! Hiszen hamarosan elindul a Disney saját streaming szolgáltatása, a Disney+, amit Marveles és Star Warsos tartalmak mellett Disney mesékkel is illene feltölteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.