Hirdetés

A Disney enyhített a büntetésünkön?

|

Hirdetés

Bizonyára sokatok emlékezetében élénken él az eset, mikor a Vasember 3 hazánkból a netre felkerült kalózfelvétele miatt a Disney úgy döntött, hogy egyfajta büntetés gyanánt a filmjeiket egyhetes csúszással mutatja csak be nálunk. Azonban most egyre több jel utal arra, hogy változnak a dolgok. Az első kivétel a Star Wars: Az ébredő Erő volt, amely a korábban tervezett december 24. helyett végül december 18-án, pénteken megjelenhetett (mondanunk sem kell, a sajtóvetítésről éppen csak a kutyás biztonsági őrök nem hiányoztak,minden más volt). A hazai forgalmazó, a Fórum Hungary számítása bejött, a legújabb Star Wars minden hazai rekordot megdöntött. Talán ez volt az utolsó lökés a Disney döntéshozóinak Magyarországgal kapcsolatban, talán nem, viszont a hazai forgalmazó bemutatónaptárában két soron következő Disney-film premierje, a Viharlovagok és a Zootropolis: Állati nagy balhé is egy héttel előrébb került, ráadásul mindkettőt egy nappal az amerikai premier előtt láthatjuk. https://www.youtube.com/watch?v=27eyOVJ0jt4 A Viharlovagok február 4. helyett már január 28-án bemutatkozik hazánkban, a Zootropolis-t pedig március tizedike helyett már március 3-án megnézhetjük. https://www.youtube.com/watch?v=JEesZMhRZR4 Vajon elkezdett fújni a változás szele vagy ez csak két kivétel és maradt tovább a bünti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.