Hirdetés

Lehullott a lepel a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásának egyik gazfickójáról

|

A Miles Morales legfélelmetesebb ellenfeleként beharangozott gonosztevőt szinkronizáló színész kiléte is kiderült.

Hirdetés

Ugyan kezdetben jócskán akadtak szkeptikus hangok, de a Pókember: Irány a Pókverzum! Végül 2018 egyik legkellemesebb meglepetéseként vonult be az ágazat krónikáiba. Ergo, egy percig sem volt kérdéses, hogy a díjesőben fürdőző, és ráadásul kilencven millió dollárra taksált költségvetése bő négyszeresét bekasszírozó animációs film folytatódni fog. A tervek szerint minimum egy trilógiáról beszélhetünk. A Spider-Man: Across the Spider-Verse-t 2023. június 2-án fogják bemutatni Amerikában, és a Beyond the Spider-Verse-t 2024. március 29-én vetítik majd az országban.

Hirdetés

Ebből adódóan nem túl meglepő, hogy a készítők megosztottak némi információmorzsát a második felvonásról. Ebben Miles Morales a Spot, avagy Folt néven ismert tudóssal fog megküzdeni. A férfi fő képessége, hogy egy félresikerült kísérlet folyományaként lényegében kedvére ugrálhat a dimenziók között, és képes arra, hogy kisebb hasadékokat nyitva teleportáljon. Nem lebecsülendő ellenfél tehát - hangját pedig Jason Schwartzman (Fargo, A fantasztikus Róka úr) kölcsönzi majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Spider-Verse (@spiderversemovie) által megosztott bejegyzés

Ti várjátok a Spider-Man: Across the Spider-Verse érkezését?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.