Hirdetés

Lehullt a lepel a Logan egyik gonoszáról

|

Egy képnek köszönhetően már szinte biztosra lehet venni, hogy Boyd Holbrook milyen gonoszt fog alakítani Hugh Jackman utolsó Farkas-kalandjában.

Hirdetés

Felpörögtek az események az utolsó Farkas-kaland kapcsán, hiszen miután kiderült a múlt héten, hogy a harmadik szóló film Logan néven fog futni, valamint megkaptuk az első képet X Professzorról is, most újabb fotóval ajándékozták meg a készítők a nagyérdeműt, melyen Boyd Holbrook feszít egy kocsiban. A képhez mindössze ennyit írtak: "Pierce".

Hirdetés

Bár hivatalos megerősítés nem járt a képhez, ennyi alapján Holbrook nagy valószínűséggel a Donald Pierce nevű Marvel-gonoszt fogja alakítani a Loganben. A képregényekben ő egy mutánsgyűlölő figura, aki mellesleg félig robot - a végtagjai mind mesterségesek, és amíg a feje a helyén van - szó szerint - mindent képes túlélni. Ez alapján egy ereje teljében lévő Farkas számára is kihívást jelenthetne, nem hogy egy legyengült változat számára, mint akit a Logan elején fogunk viszontlátni.

Mister Sinister mellett tehát még egy félkiborggal is fel kell vennie a kesztyűt Farkasnak az utolsó kalandjában. Mit gondoltok, ilyen ellenségek mellett mi lesz végül Farkas sorsa?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.