Hirdetés

Lelepleződött a Star Wars VIII alcíme?

|

Néhány nappal azután, hogy részletek szivárogtak ki a Zsivány Egyes karaktereiről, most egy újabb Star Wars rejtélyről hullhat le a lepel, méghozzá a VIII. epizód alcíméről.

Hirdetés

Figyelem! A Star Wars VIII lehetséges alcíme a film történetére nézve is spoileres lehet, szóval ha nem szeretnél semmit lelőni magadnak, akkor ne olvass tovább!

Hirdetés

A linken található videó egy poszterről készült, ami felfedi a 2017-ben érkező, Rian Johnson által rendezett Star Wars VIII alcímét. Ha nem egy átverésről van szó, akkor Az ébredő Erő folytatásának alcíme nem más, mint:

"Star Wars: Fall of the Resistance", azaz az Ellenállás bukása.

A cím beleillene az eredeti trilógia mintázatába, ahol az Egy új reményt a Birodalom visszavág, majd A Jedi visszatér követte. Az ébredő Erő hasonló szerepet töltött be, mint az első Star Wars film (sokak szerint túlságosan is), az Ellenállás bukása pedig már névről is a Birodalom visszavághoz hasonló hangulatot sugároz.

Star Wars VIII
Star Wars VIII

Persze számítani lehet arra, hogy az új trilógia középső filmjében az Ellenállás győzelmi szériája visszaesik kissé és nem az lesz a film címe, hogy: "Star Wars: Az Első Rend újabb csúfos vereséget szenved".

Az eddig felsorakozott potenciális alcímek közül viszont valóban ez hangzik az egyik legvalószerűbbnek, ám elég fura az a tény, hogy már két hónappal azelőtt kiszivárog, mielőtt a hivatalos bejelentésre számíthatunk. Szóval mindenki döntse el magának, hogy bízik-e a forrásban.

Lesz, ami lesz, a Star Wars VIII 2017. december 15-én, valamilyen alcímen biztosan a mozikba kerül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.