Hirdetés

Lenyűgöző anyaggal támad a Pacific Rim

|

A legutóbbi képvarázs után újabb látnivalóval gyarapodott a Pacific Rim galériája, ám a korábbi standard fotóhoz képest most nagyon is szívmelengető látvánnyal van dolgunk.

Hirdetés

A forrás szerint a fent látható kép nem concept art, hanem a film jeleneteinek egyikéből vették, ami ha igaz, akkor Guillermo del Toro remek érzékkel nyúlt a sci-fi-hez. A Pacific Rim sztorijának rövid változata: óriási szörnyek jönnek elő a tengerből, mely támadásra az emberek úgy válaszolnk, hogy hatalmas robotokat építenek a védelem érdekében. A forgatókönyvet Travis Beacham (A titánok harca) írta, a stábban ott lesz Idris Elba, Charlie Day, Ron Perlman, Charlie Hunnam, Clifton Collins Jr. és Rinko Kikuchi. A tervezett premier 2013 július 12.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.