Hirdetés

Lenyűgöző címlapokon a Star Wars - Az ébredő Erő

|

Hirdetés

Egyre inkább gőzerőre kapcsol a Star Wars - Az ébredő Erő marketingje, és ebből nem csak a kétnaponta kiadott TV spotok tanúskodnak, amelyekből lassan összerakhatjuk a filmet, hanem a sajtó is akarva-akaratlanul kiveszi belőle a részét. Ezúttal az Empire magazin örvendeztette meg a rajongókat a nyári speciális borítók után hat karakter orientált borítóval, melyeken Han és Chewie, Kylo Ren, Phasma Kapitány, Finn, Poe Dameron, valamint Rey és BB8 feszítenek. Emellett van jelenetfotónk, amelyeken Kylo Ren (Adam Driver) és Phasma Kapitány (Gwendolyne Christie) feszítenek. Ettől csak még keservesebb a várakozás, de már alig egy hónapot kell csak várnunk, hogy ismét elmerüljünk a messzi-messzi galaxis forgatagában, hiszen a Star Wars - Az ébredő Erő december 18.-ától látható a mozikban világszerte. [gallery columns="2" size="medium" ids="72954,72955,72956,72957,72958,72959,72961,72960"]  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.