Hirdetés

Leonard Nimoyra emlékeznek a Star Trek Beyond színészei

|

Hirdetés

A Star Trek Beyond stábja éppen az utolsó hetébe lépett a karitatív szervezeteket támogató kampányában, és kedves gesztusként tettek egy kitérőt idén elhunyt kollégájuk és barátjuk, Leonard Nimoy emlékére egy videó erejéig. A fiatal Spockot alakító Zachary Quinto pár mondatban meséli el barátságát a veterán színésszel, miközben szívmelengető képeket láthatunk a reboot forgatásáról. Nimoynak egyébként is szívügye volt az adakozás, így ez a kombináció minden bizonnyal neki is tetszene, melynek végéről nem maradhatott el védjegye, a vulkáni köszöntés sem. Az Enterprise legénységéből Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho, Karl Urban, Anton Yelchin, az új szereplők közül Idris Elba rója le a tiszteletét a februárban elhunyt színész előtt. https://www.youtube.com/watch?v=EHKSCDRVzgs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.