Hirdetés

Leonardo DiCaprio játszhatná Rasputint

|

DiCaprio tárgyalásokat folytat a Warner életrajzi filmjének főszerepére. A filmet Jason Hall írná és Rasputin orosz cári tanácsadó misztikus életét dolgozná fel.

Hirdetés

A 20. század elején II. Miklós cár magához rendelte Rasputint, hogy legyen a vérzékeny fia Alexei orvosi tanácsadója. Pletykák szerint hátulról irányította a trónt, misztikumokkal és sötét művészettel is foglalkozott. Számos film készült már Rasputin vitatott szerepéről Oroszország történelmében, de most Hall olyan új elemeket fedezett fel, ami felkeltette DiCaprio érdeklődését Oroszország "Őrült Szerzetese" iránt. Az ellenségei szemében, egy sarlatán volt aki rendeszeresn vitt ágyba nőket, vélhetőleg a cár feleségét is. DiCaprionak megtetszett a komplikált része, ahol egy kisgyerek elveszíti a jobbik énjét amikor a testvére meghal, és a kedvesség mellett kegyetlenségre is képes lesz. Rasputin, aki korábban túlélt egy szúrást, egy lövést, folytogatást, majd ismét egy lövést egy azon éjszakán, végül a jeges Neva folyóban fulladt meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.