Hirdetés

Leonardo DiCaprio lehet a The Cartel főszereplője

|

Hirdetés

Még csak egy hónapja jelentette meg legújabb, The Cartel című regényét Don Winslow, a 20th Century Fox máris lecsapott a jogokra. A stúdió ugyancsak megvette a jogokat Winslow Drogháború című könyvére, amely a The Cartel előzménye. A 20th Century Fox nem kisebb nevekkel szeretné vászonra vinni a történetet, mint Ridley Scott és Leonardo DiCaprio.

cartel

Bár a harminc éven átívelő drog elleni harcokat bemutató történetre több stúdió is pályázott, Don Winslow kifejezetten Ridley Scott miatt írt alá a 20th Century Fox-nál. Ha Leonardo Dicaprio úgy dönt, hogy csatlakozik a projekthez, akkor a Kábítószer-ellenes Hivatal ügynökét, Art Keller alakítja majd – aki a mexikói drogbáró, Adan Barrera ellen harcol.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.