Hirdetés

Leonardo DiCaprio lesz Amerika első sorozatgyilkosa

|

Hirdetés

Leonardo DiCaprio talán lélekben felkészült már az újabb csalódásra, hogy a The Revenantben betöltött szerepéért sem jutalmazzák meg Oscar-díjjal, úgyhogy ismét összefog Martin Scorsesevel, hogy ezúttal egy igen negatív figurát keltsen életre: nevezetesen Amerika első sorozatgyilkosát, H. H. Holmest, aki 1893-ban a chicagói világvásáron szedte áldozatait. A film Erik Larson The Devil in the White City című regényén alapszik, és a Paramount jóvoltából fog megvalósulni. Valószínűleg a regényt nem sokan ismerik hazai körökben, de hogy szemléltessük az értékét, elég annyit megjegyezni, hogy a Paramount öt másik stúdióval versengett a jogok megszerzéséért, miután azok elkerültek a Warner Bros.-tól. Ez lesz egyébként Scorsese és DiCaprio hatodik közös filmje a New York bandái (2002), az Aviátor (2004), A tégla (2006), a Viharsziget (2010) és a Wall Street farkasa (2013) után. A forgatókönyvet a Phillips kapitányért Oscar-díjra is jelölt író, Billy Ray jegyzi. Larson regénye egyébként kész tényeken alapszik, és bemutatja, hogy Herman Webster Mudgett, azaz H.H. Holmes miként alakította át hotelét egy gyilkos kastélyává, ahol különböző módon végzett áldozataival. Mai napig nem tudni pontosan, hogy mennyi ember lelte halálát Holmes kezei által, de 27 és 200 közé teszik a meggyilkoltak számát. Mit gondoltok, ez az éles szerepváltás és a megszokott duó végre megnyithatja DiCaprio számára az Oscar kapuit, ha esetleg a The Revenanttel ismét befuccsolna?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.