Hirdetés

Leonardo DiCaprio szeretne egy Bolygó kapitánya filmet

|

DiCaprio is csatlakozik producerként A bolygó kapitánya projekthez.

Hirdetés

Már egy jó ideje tervben van, hogy a 90-es évek kölykeinek egyik meghatározó meséjét, A bolygó kapitányát filmre vigyék. Eddig a Sony birtokában voltak a jogok, de most a Paramount tárgyal az ügyben, hogy megelevenítsék a halhatatlan kékbőrű környezetvédő szuperhőst.

Hirdetés

Az ötletet persze nemcsak a stúdió pártolja, hanem Leonardo DiCaprio személyében is talált magának egy pártfogót. Ez manapság senkit sem lephet meg, ugyanis a színész egyre több nyilatkozatában áll az ügy mellé, sőt, még az Oscar-gálán elmondott köszönő beszédében is a környezetvédelemre hívta fel a figyelmet. Ő és Glen Powell (Scream Queens) is beszáll majd a projekt finanszírozásába. Utóbbi Jono Matt-tel egyetemben a forgatókönyv megírására is pályázik.

Arról még nem tudni, hogy a világsztár szerepet is vállal-e a filmben, de semmi sincs kizárva. A mesék, különösen a 90-es évek kedvencei mindig vegyes fogadtatásban részesülnek, így az is nagy kérdés még, hogy ki vállalná a rendezést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.