Hirdetés

Leporolják Edgar Rice Burroughs klasszikusát, a Tarzant

|

A korábbi Warner-féle Tarzan projektről tavaly óta nem hallottunk semmit, de a Constantin Film igyekszik behozni a lemaradást és gőzerővel tervezgetik az újabb Tarzan-filmet.

Hirdetés

A fenti képpel ellentétben Edgar Rice Burroughs klasszikusának újabb feldolgozása nem animációs lesz, hanem motion capture technológiával készíti el Reinhard Klooss (Go Trabi Go 2) és Holger Tappe (Az elveszett kristály nyomában), méghozzá 3D-ben. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Kellan Lutz (Halhatatlanok, Alkonyat, Rémálom az Elm utcában) és Spencer Locke (Spangol, A kaptár 3-4) alakítja majd a két főszereplőt, Tarzant és Jane-t. A történet kap némi modern köntöst Reinhard Klooss, Yoni Brenner és Jessica Postigo forgatókönyvírók által, amelyben Tarzan szülei életüket vesztik egy repülőgép katasztrófában, így a kis Tarzan család nélkül marad. Jane egy afrikai idegenvezető lánya, aki megrögzötten védi a dzsungelt, melyet a Greystoke Energies nevű cég vezetője szeretne megkaparintani. Nem mellesleg ő lesz az, aki Tarzan szüleinek cégét is átveszi azok halála után, így Tarzan és Jane közös erővel próbálják megállítani a Greystoke Energies embereit, hogy tönkretegyék a dzsungelt. A megjelenés még nem ismert, de már jelen állapotában is tovább haladtak, mint a Warner tervezte produktum.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.