Hirdetés

Lesifotón Idris Elba a Setét Torony forgatásán

|

Először vehetjük szemügyre Idris Elbát a Setét Torony főszerepében, ám vigyázat, mert minimálisan spoileres lehet a kép!

Hirdetés

Nagyon várjuk már Stephen King Setét Tornyának adaptációját, amelyben Idris Elba ölti majd magára az utolsó harcos, Roland Deschain gúnyáját. Rengeteg kérdésünk van a filmmel kapcsolatban, de most az egyikre legalább választ kaptunk egy lesi fotósnak hála, méghozzá arra, hogy hogyan fog kinézni a főhős a vásznon?

Hirdetés

Egész jól áll Elbának ez a western hacuka, ám a könyveket olvasva én valahogy mindig is szakadtabb öltözékben képzeltem el Rolandot. Persze ez a két kép önmagában még nem bizonyítja azt, hogy a színész a film teljes egészében ilyen szépen vasalt állapotban fogja hordani ruháit.

A Setét Torony sorozat Roland Deschainről, Közép-Világ utolsó harcosáról szól, aki a poszt-apokaliptikus világot átszelve kutat a varázslatos Setét Torony után, ahol a tér-idő kontinuum kapcsolódik egymáshoz. Ez minden világ szíve, ám nagy veszély fenyegeti. Valaki, vagy valami a Nagy Öregek technológiáját használja arra, hogy elpusztítsa.

A Setét Torony 2017. január 13-án kerül a mozikba. Főbb szerepekben Idris Elba, Matthew McConaughey, Kathryn Winnick, Fran Kranz, Abbey Lee és Jackie Earle Haley.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.