Hirdetés

Lesz bónusz jelenet a Star Wars - Az ébredő Erő stáblistája alatt?

|

Hirdetés

Minek után a Star Wars is a Disney égisze alá tartozik a Marvel nagyjához hasonlóan és nagyon dívik mostanság az univerzum építés - ami jelen esetben már így is adott - ennél fogva nem először merül fel a kérdés a hamarosan bemutatott Az ébredő Erővel kapcsolatban, hogy számíthatunk e bármiféle bónusz tartalomra. Eddig a legközelebbi, ami ehhez hasonlított az Darth Vader szuszogása volt a Baljós árnyak stáblistájának vége alatt. Nem rég J.J. Abrams egy sajtó konferencián értekezett erről, és elárulta, hogy ugyan számos franchise él ezzel a lehetőséggel, ha valaki kimegy a teremből a stáblista alatt, nem marad le semmiről, mivel nem lesz semmilyen jelenet. Utóbbit már csak azért is díjazom, mert egy stáblista közben elsütött szekvencia megtörné John Williams zenéjét, ami felérne egy Isten káromlással. Mondanunk sem kell, hogy már itt vagyunk a véghajrában, hiszen jövő héten (JÖVŐ HÉTEN!!!) már mi is megbizonyosodhatunk arról, hogy Mr. Abrams nem a bolondját járatta e a sajtósokkal, de addig is itt van pár kép éhségünk csillapítására, vagy fokozására. [gallery size="medium" ids="73875,73874,73873"]    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.