Hirdetés

Lesz-e stáblista utáni jelenet A Fantasztikus Négyes filmben?

|

Hirdetés

Már régóta megszokhattuk, ha Marvel filmről van szó, érdemes végig ülni a stáblistát, ugyanis a végén mindig kapni szoktunk egy plusz jelenetet, mely előre vetítheti, mire számíthatunk a továbbiakban. A rajongók joggal gondolhatják, nem lesz ez másként a Fantasztikus Négyes filmmel sem. Ám van egy rossz hírünk. Az MTV a Comic-Conon készített egy interjút Jamie Bellel (The Thing), aki elmondta, nem lesz stáblistás jelenet:

„Nem, mi nem készítettünk plusz jelenetet a stáblista alá. Ezt a filmet úgy készítettük, hogy önmagában is megállja a helyét, de felkészültünk mindenre, nyitva van pár ajtó egy lehetséges folytatás irányába is. Azt hiszem a film remekül összpontosít majd minden egyes karakter eredetére, hogy hogyan kapták az erejüket, tanulják meg kezelni, hasznosítani azt, hogyan dolgozzanak össze csapatként. Fantasztikus lesz!"
Vagyis nem csak a stúdió bízik a filmben (akik már előre bejelentették a folytatás premierjét, mely 2017. június 9.), hanem a stáb is fel van készülve egy következő kalandra, de az elmúlt hetek pletykái is ezt igazolhatják, miszerint a második részt Bryan Singer rendezheti, elhozva ezzel nekünk egy F4/X-Men crossovert, amivel sok rajongó álmát váltaná valóra. De nem szabad ennyire előre szaladni, ugyanis minden attól függ, milyen bevételt produkálnak majd a pénztáraknál a Fantasztikusok, mert ha elbuknak, nem valószínű a folytatás. Ebben az esetben a Marvel itt is közbelép, mint tette azt a Csodálatos Pókembernél? Hamarosan kiderül. A Fantasztikus Négyes augusztus 7.-én kerül a mozikba Amerikában, míg mi 13.-tól válthatunk rá jegyet
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.