Hirdetés

Lesz Vikingek 5. évad, melyhez Jonathan Rhys Meyers is csatlakozik

|

Hirdetés

A History csatornája bejelentette, hogy a Vikingek még egy 20 epizódos évadot fog megélni, amihez nem más csatlakozik, mint Jonathan Rhys Meyers, aki korábban szintén ezzel az alkotógárdával dolgozott a Tudorokon. A Shaw Media egyik munkatársa így nyilatkozott:

Nagyon büszkék vagyunk erre a kanadai-ír produkcióra, hogy ennyi év után sem állt le a kreatív és igényes történetmeséléssel. Ma megígérjük a rajongóknak, hogy érkezni fog még egy remek és bővített szezon.
Kanadában a show hatalmas sikereket ér el, és a nagy sorozatok között egyeduralkodik a box office szerint. Már 6 hazai nagydíjat söpört be, amibe beletartozik a Best International Drama is, melyet zsinórban két évben kapott meg. Az ötödik évadot még idén nyáron elkezdik forgatni, addig pedig élvezhetjük a szintén kibővített negyediket. Vannak itt Vikingek rajongók (rajtam kívül)?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.