Hirdetés

Leszámolnak a speedster gonoszokkal a Flashben?

|

Három évadnyi gyorsasági versenyfutam után úgy tűnik, hogy a CW sorozata, a Flash végleg hátat fordít az anti-Flash gonoszoknak.

Hirdetés

Már-már tanítanivaló az a görbe, amit a Flash sorozat három évad alatt lefutott. Az első szezon a maga újdonságával, könnyedségével és emlékezetes főgonoszával egyöntetű sikert aratott a rajongók és a kritikusok körében, melyet követett egy hasonló sémára épülő második évad. Amikor pedig bejelentették, hogy a harmadik felvonás a Flashpointra fog épülni, mindenki bizakodni kezdett, hogy ez lesz a legjobb évad a sorozat történetében: helyette kapott a többség egy óriási pofont, kiszámítható cselekményszálakat, és nulla karakterfejlődést.

Hirdetés

Az írók és készítők tábora belátta, hogy változtatni kell az eddigi mintákon, és azzal kezdte ezt a megújulást, ami már sokak számára unalomba fúlt: a főgonoszokkal. Ugyanis míg az első évadban még élvezetes volt, ahogy Barry Allen és a Reverse Flash küzdenek, addig a harmadik szezonra ez már a sokadik hasonlóan lefutott kör volt Savitar esetében. És mégis meddig lehet előhúzni a zsákból egy Barrynél egy-két fokkal gyorsabb speedstert?

Kevin Yeoman, a ScreenRant nevű portál munkatársa számolt be Twitterén arról az értesüléséről, hogy a sorozat nagy valószínűséggel pontot tett az anti-Flash gonoszok listájának végére, és innentől kezdve változatosabb nemezisekkel kell megbirkóznia a világ leggyorsabb emberének - aki innentől már tényleg bitorolhatja ezt a címet. Emellett pedig az első két évad könnyedebb hangulatát is szeretnék visszahozni a készítők. Ez önmagában nem sokat jelent, hiszen az Arrow negyedik évadára is ezt ígérték annak idején a készítők, de ettől még nem lett egy délutáni családi móka a Damien Dahrk elleni harc.

Ti szerintetek is itt volt az ideje, hogy szintén szupergyors gonoszok helyett valami újat mutasson fel a Flash Barry ellenfeléül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.