Hirdetés

Létay Dóra lesz Lady Gaga magyar hangja az Amerikai Horror Story 5. évadában

|

Hirdetés

A Viasat 6 a The Flash után egy újabb, külföldön nagy népszerűségnek örvendő sorozattal bővíti kínálatát, ugyanis napokon belül hazánkban is debütál az Amerikai Horror Story ötödik évada, amely a Hotel címet viseli. A népszerű horrorsorozat ezen évadában nem más, mint Lady Gaga is szerepet kapott. Az énekesnő egy egészen kiváló, Aranyglóbusz-díjjal jutalmazott alakítást nyújtott a 111 éves vámpír, Elizabeth szerepében. A magyar változatban Gaga alakítását Létay Dóra hangján keresztül kapjuk majd vissza. A színésznő munka közben egy interjút is készített, amelyben megosztotta gondolatait a horror műfajról, Lady Gaga karakteréről és még sok más mindenről is szót ejtett. Az említett interjú egyik részét itt is megnézhetitek:

Your browser does not support iframes. Az ötödik évad továbbra is hű marad az eredeti formulához, hiszen ismét új karakterekkel és egy teljesen új környezettel találkozhatunk. Ugyan az évad sztárja kifejezetten Gaga, mégsem ő az egyetlen ismerős arc. Mellékszerepben láthatjuk az Oscar-díjas Kathy Bates-t, a mostanában Higanyszálként suhanó Evan Peterst, Wes Bentley-t és Matt Bomert is. A Hotel szinopszisát lejjebb görgetve olvashatjátok el:
Az Amerikai Horror Story ötödik évada Los Angeles belvárosában, a Cortez Hotelben játszódik. A 90 éves múltra visszatekintő épületet nemrégiben vásárolta meg a New York-i divattervező, Will Drake (Cheyenne Jackson). Az ódon falak között démonok és kísértetek is rejtőznek, köztük az alapító James Patrick March (Evan Peters), a heroinfüggő Sally (Sarah Paulson). A személyzet tagjai közt találjuk a 111 éves vámpírt, Elizabethet, más néven a Grófnőt (Lady Gaga), egykori szeretőjét, Donovant (Matt Bomer), valamint Donovan édesanyját, Irist (Kathy Bates), a transznemű Liz Taylort (Denis O’Hare), valamint a Grófnő bosszúszomjas szeretőjét, Ramona Royale-t (Angela Bassett). Ebbe a különös világba érkezik meg a sorozatgyilkossági ügyben nyomozó detektív, Jon Lowe (Wes Bentley) és csakhamar kiderül: múlt és jelen nagyon is összefügg mindennel és mindenkivel.
A magyar változat elkészültében közreműködtek: Iris (Kathy Bates) – Molnár Piroska Sally (Sarah Paulson) – Peller Anna James March (Evan Peters) – Czető Roland John Lowe (Wes Bentley) – Orosz Ákos Alex Lowe (Chloë Sevigny) – Andruskó Marcella Liz Taylor (Denis OHare) – Harsányi Gábor Will Drake (Cheyenne Jackson) – Posta Victor Ramona Royale (Angela Bassett) – Bognár Gyöngyvér Donovan (Matt Bomer) – Hujber Ferenc The Countess (Lady Gaga) – Létay Dóra Trisan Duffy (Finn Wittrock) – Szatory Dávid Aileen Wuornos (Lily Rabe) – Solecki Janka Marcy (Christine Estabrook) – Udvarias Anna John Wayne Gacy (John Carroll Lynch) – Háda János Magyar szöveg: Petőcz István Hangmérnök: Salgai Róbert Vágó: Kránitz Bence Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa Szinkronrendező: Somló Andrea Éva Produkciós vezető: Németh Napsugár Az Amerikai Horror Story - Hotel április 29-én, pénteken dupla epizóddal érkezik majd a Viasat 6 műsorára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.