Hirdetés

Liam Neeson az Elrabolva 2-ről

|

Őszintén, igazából csak egy mondat az egész cikk, de valahogy majd megpróbálom elnyújtani elég hosszúra, hogy kitegyen valami olvasnivalót.

Hirdetés

Ma például láttam egy öregapót, aki magában beszélt a buszon, emellett határozottan koszladt is volt. De megvoltak a dolognak a személyes előnyei, hiszen azonnal, egyszerre kb. 6 helyet is átadtak neki a buszon, hogy legyen miből kedvére válogatnia. Kiválasztotta a számára szimpatikus bal első helyet, majd folytatta a diskurálást partnerével, bár látszott a szemében, hogy nem tetszik neki társa jelenlegi életvitele.

Hát nem csodálatos?

(A képen Liam Neeson NEM a csövit hallgatja ki)

És most aki a hírre is kíváncsi, kattintson a régi időkben tovább, manapság pedig tök fölösleges gombra. Ha ott is a címre kattintasz, akkor nem elég a fent levő BAZI NAGY vörössel megtenni ezt?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.