Hirdetés

Liam Neeson új filmjében megint helyreteszi a rosszfiúkat

|

A Hard Powder egy hókotróvezetőről szól, aki bosszút áll meggyilkolt fiáért. Az apuka nem más, mint Liam Neeson. Ismerős történet?

Hirdetés

Liam Neeson újra az idősödő akciósztár szerepében tündököl legújabb filmjében, a Hard Powderben. A norvég rendező, Hans Petter Moland - akinek legutóbbi filmjét, a Palackpostát akár a mozikban is láthattuk - most egy Colorádóban játszódó akciófilmet rendez.

Hirdetés

Liam Neeson egy hókotróvezetőt alakít Colorádóban egyik sívárosában, Nelben, akinek a helyi drogmaffia megöli a fiát, ezért véres bosszúhadjáratba kezd azzal a céllal, hogy kiiktassa a drogkartell vezérét. A stúdió a Die Hard filmek Bruce Williséhez és a Nincs bocsánat Clint Eastwoodjához hasonlítja Liam Neeson karakterét, meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. 

Ti kíváncsiak vagytok mire képes Liam Neeson egy hókotró segítségével?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.