Hirdetés

Liam Neeson - jövőre betáblázva!

|

A CineStar szerkesztősége párszor már tanúbizonyságot tett róla, hogy kiemelt figyelmű színészei között van Liam Neeson is, aki 2011-ben rendkívül elfoglalt lesz.

Hirdetés

A rendezők kedvenceként emlegetett zseniális színész nem kevesebb, mint három film forgatási munkálatain vesz részt jövőre, nem beszélve a már készülő és megjelenő alkotásairól. Januárban kezd hozzá a The Grey-nek, melyet Joe Carnahan hoz tető alá, és egyfajta túlélő drámát tisztelhetünk benne. Majd következik a Last Stand, ami egy western lesz Kim Ji-Woon elgondolásában, végül leszerződött az Ordinary Man stábjába is háborús bűnösként, amelyet Brad Silberlig állít össze. S hogy mik a tervei a jövőre nézve? Íme: Unknown (2011), Másnaposok 2 (2011), Battleship (2012), Titánok harca 2 (2012), Elrabolva 2 (2012), Selma (2012).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.