Hirdetés

Liam Neeson mocap ruhában A Monster Calls forgatásán

|

Hirdetés

Miután hírnevet szerzett magának J. A. Bayona az Árvaházzal (2007), és áttörést a Lehetetlennel (2012), eléggé megnyíltak számára a lehetőségek. Ezt követően két Penny Dreadful epizódot rendezett, majd leszerződött a Z világháború 2. részének direktori székébe. De mielőtt ebbe a nagy fába vágta volna fejszéjét, úgy döntött, hogy előtte egy kisebb filmet is leforgat, mely nem más, mint A Monster Calls, Patrick Ness gyerekeknek szóló fantasy regényéből. A forgatás már befejeződött, és néhány képpel már el is kezdték felcsigázni a népet. A történet főszereplője a 13 éves Conor (Lewis MacDougall), aki a szívatásokból és édesanyja betegségéből adódó stresszét úgy vezeti le, hogy elmenekül saját álomvilágába egy szörnynek köszönhetően. Felicity Jones és Toby Kebbell játsszák a szülőket, Sigourney Weaver a nagymama szerepében tetszeleg,és Liam Neeson alakítja a már említett, fához hasonlító szörnyet.

a-monster-calls
Egy spanyol magazin két képet jelentett meg a forgatásról. Egyiken Liam Neeson látható motion capture ruhában, és épp kapja az instrukciókat J. A. Bayonától. Alul Weaver figyel aggódó tekintettel. A másikon Felicity Jones és Lewis MacDougall a greenbox előtt. [gallery columns="2" size="large" ids="58749,58743"] A bemutató csak jövő októberben lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.