Hirdetés

Liam Neesont nem láthatjuk több akciófilmben

|

A színész elmondása szerint már végzett az Elrabolva-sorozathoz hasonló filmekkel, azonban még lesz két alkalom.

Hirdetés

A legutóbbi Elrabolva filmre visszagondolván nem is nagyon bánjuk, Mr. Neeson döntését. Még ha az első Elrabolva valamiképp különös, ám üdítő kicsapongásnak tekinthető a színész filmográfiájában, az utána következő és minőségben folyton romló alkotások, már csak a korábbi nagyszerű alakításokat beárnyékoló sötét folttá kezdtek válni, azonban a 65 éves színész, még éppen tudta mikor kell váltania, hogy elkerülje a leejtőt.

Neeson a Torontói Filmfesztiválon jelentette be, hogy nem akar idősödő akciósztárként tetszelegni a vásznon. Elmondása szerint már túl öreg az ilyesfajta pörgéshez.

Ezek a thrillerek csupán egy véletlen folytán történtek meg. Azóta is komoly ajánlatokkal bombáznak, csak, hogy csináljak még hasonlókat, de én visszautasítom őket, azzal, hogy: srácok, kib*ottul 65 éves vagyok már.

Hát, az egyértelműen látható, hogyan nyelték el a hullámok Liam Neesont az első Elrabolva film után. A film minden stúdió álomprojektjévé vált, hiszen kivételesen sikeres lett a pénztáraknál. Olyannyira felkapott lett az idősödő akcióhős toposza, hogy más idősödő színészeket is befogtak, mint például Kevin Costner, akivel a 3 nap a halálig című filmet készítették el, annak reményében, hogy megismételhetik az Elrabolva sikereit.

Hirdetés

Liam Neeson három alkalommal ült fel az álnok emberrabló terroristáknak, akik a családját fenyegették. Most, úgy tűnik végleg pont került a mizériára, legalábbis, még lesz két alkalom, már csak két alkalom, de utána biztosan. Igen, Neeson még idén két hasonló filmet leforgatott a témában, amelyek a jövőre kerülnének a mozikba, szóval a jövő évet nem kell idősödő akcióhősök nélkül töltenünk, azonban reméljük, hogy nem kell ezúttal már 30-nál több vágásból szemlélnünk egy feszült kerítés ugrást és azt is reméljük, hogy Mr. Neeson nevét sokkal inkább az Oscar-díjra pályázók között olvashatjuk majd, ahogyan a karrierje elején.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.