Hirdetés

Liam Neeson: Nem lesz Elrabolva 4

|

Mindenki kedvenc apukája szerint nem lesz egyhamar folytatása az Elrabolva szériának.

Hirdetés

Az Elrabolva filmek harmadik felvonása tavaly került mozikba világszerte, és habár bevétel szempontjából egész jól muzsikált a film, sem a kritikusok, de még a rajongók sem voltak elragadtatva a végeredménytől. Természetesen a filmiparban az első szempont dönt általában, szóval mégis lenne esély egy negyedik részre? A széria sztárja, Liam Neeson szerint, szinte kizárt. 

Hirdetés

A színész Stephen Colbert The Late Show-jának volt vendége nemrégiben, a műsor során a pár hónapon belül mozikba kerülő, Szólít a szörny című filmjét promótálta, amiben többek között olyan nevek kapnak még helyett, mint Felicity Jones vagy éppen Sigourney Weaver. Colbert természetesen kitért az egykor még közönségkedvenc Elrabolva szériára is, és egy lehetséges folytatás esélyeiről kérdezte a már bőséges filmográfiával rendelkező színészt. Neeson viszont világosan kifejtette, hogy az ő tudomása szerint erre egészen biztos nem fog sor kerülni mostanában.

Nem, nincs [esély rá]. Van egy bizonyos határ azzal kapcsolatban, hogy hányszor rabolhatják el a lányodat. Ha lenne még egy rész, akkor az valószínűleg így nézne ki: ,,Ne haragudj, itt a lányom. Elrabolnád?"

A humoros hangnem mögött vélhetően komolyabb szempontok is közrejátszottak abban, hogy miért nem fogjuk Neeson-t újból a felbőszített apuka szerepében látni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.