Hirdetés

Liam Neeson visszatérne a Star Warshoz, de csak egy feltétellel

|

Liam Neeson szívesen játszaná újra Qui-Gon Jinnt, de nem minden áron.

Hirdetés

Baljós árnyak spoiler következik, ha valakinek ez még az: Liam Neeson Jedi mestere, Qui-Gon Jinn meghalt a Star Wars: Baljós árnyak című filmben, de ez nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy az évek során reménykedjenek, hogy a színész visszatérhet a franchise-hoz. Sokan az Obi-Wan Kenobi sorozatban várták a nagy pillanatot, mivel ő volt Ewan McGregor karakterének a mestere.

Hirdetés

Figyelembe véve, hogy korábban halottnak hitt Star Wars-szereplők bukkantak fel a képernyőkön (például Darth Maul a Soloban és Boba Fett The Mandalorianban, illetve a The Book of Boba Fettben), nem lenne kizárt, hogy Neeson visszatérhetne. A közelmúltban azt mondta a ComicBook.com-nak, hogy egy feltétellel lenne hajlandó visszatérni.

"Ó, azt hiszem, igen, igen, igen, azt hiszem… ha film lenne. Igen, egy kicsit sznob vagyok, ha a tévéről van szó, be kell vallanom. Csak szeretem a nagy képernyőt, tudod? Qui-Gon, nem hiszem el, hogy már 24 éve, hogy elkészítettük a Baljós árnyakat, egyszerűen nem hiszem el, hová tűnt az idő. Fantasztikus élmény volt Londonban forgatni a filmet" - nyilatkozta a színész.

Eszerint jelenleg viszonylag kicsi az esély arra, hogy Liam Neeson visszatérjen, mivel a Disney és a Lucasfilm mostanában leginkább Star Wars sorozatokat gyárt a Disney+-ra, a filmekkel kivárnak. Legközelebb az Obi-Wan Kenobi debütál május 27-én.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.