Hirdetés

Libertador - első kép

|

A Libertador egy életrajzi film lesz, a premier pedig jövőre várható. Azért szépen lassan úgy tűnik, elkezdenek kifelé szivárogni a hírek, képek az Alberto Arvelo Mendoza rendezése alatt készülő filmről.

Hirdetés

A film főszereplője Edgar Ramirez, aki egy befolyásos diplomata bőrébe bújik. Ramirez eddig főképp a Bourne-ultimátumból vagy a Titánok haragjából lehet ismerős a nézőknek. A filmben Ramirez tehát a diplomata Simon Bolivart alakítja, aki fontos szerepet töltött be a dél-amerikai spanyol gyarmatok 19. századi függetlenségi háborújában. További színészek: María Valverde, Iwan Rheon, Danny Huston, Gary Lewis, Juana Acosta, Steve Wilcox, Imanol Arias.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.