Hirdetés

Licensing International Expo 2012 - Gigászi képanyag

|

A ComingSoon.net részt vett a Licensing International Expo 2012-es rendezvényén Las Vegasban, ahol csomó képpel érkeztek haza néhány olyan projekttel is, amiről nem is, vagy alig hallottunk.

Hirdetés

Többek között olyan filmekről láthattok a folytatásban promóciós képet a helyszínről, mint a Man of Steel, a R.I.P.D., a Pitch Perfect, a Halálos Iramban 6, a Gru 2, a Jurassic Park 3D, a Hupikék törpikék 2, a Robotzsaru, a Derült égből fasírt 2, az After Earth, a Hotel Transylvania, a Die Hard - Drágább, mint az életed, az Epic, a Percy Jackson: Sea of Monsters, a Robopocalypse, a Rio 2, a Lovelace, A nyomorultak, a Vasember 3 és még rentegeten mások.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.