Hirdetés

Liev Schreiber idős Kardfogként is visszatérne a Farkas 3-ban

|

Hirdetés

Liev Schreiber múltkori kommentjével már egyszer feltüzelte az X-Men, és különösképpen Farkas karakterének rajongóit, ám most újabb olajoshordót dobott a tűzre. A színész egy esti TV-show-ban nyilatkozott lelkesen a 2017-ben érkező Farkas 3-mal kapcsolatban.

„Még nem tudom, hogy egyáltalán meghívnak-e a forgatásra, de azt hallottam, hogy a történet az Old Man Loganen fog alapulni. Amikor pedig ezt meghallottam, úgy voltam vele, hogy ha ott van Old Man Logan, akkor miért ne lehetne ott Old Man Karfog?”
Az Old Man Logan-adaptációról már mi is spekuláltunk korábban, ugyanakkor továbbra sem valószínű, hogy a készítők végül ebbe az irányba viszik el Farkas történetét, hiszen rengeteg kulcsfigura filmes joga a Marvelnél pihen pillanatnyilag. Ennek ellenére Liev Schreiber láthatóan erősen kampányol annak érdekében, hogy még egyszer utoljára összecsaphasson Kardfogként Hugh Jackman Farkasával a filmvásznon. Schreiber egyébként „tisztázta” a múltkori Twitter-akcióját is, amikor ugyebár Hugh Jackman tréningezős képei alá azt a kérdést tette fel, hogy „nekem is ezt kellene csinálnom?” Elmondása szerint csupán arra utalt, hogy ahogy egyre idősebb lesz muszáj neki is Jackman példáját követve edzőterembe járnia. Nos, hallottunk már ennél butább magyarázatot is, maradjunk ennyiben. Hugh Jackman utolsó Farkas-kalandja 2017-ben érkezik James Mangold rendezésében, és egyelőre Jackmanen kívül csak Patrick Stewart visszatérése biztos. Szerintetek van esélye Liev Schreibernek, hogy ismét eljátszhassa Farkas nemezisét?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.