Hirdetés

Liev Schreiber is visszatér egy utolsó táncra Farkas ellen?

|

Hirdetés

Hugh Jackman utolsó kalandja Wolverineként (vagy ahogy a magyar kánonban él, Farkasként) 2017-ben érkezik a mozikba, és egyelőre annyi bizonyos, hogy Jackman utoljára fog feszíteni adamantium karmaival. A színész egy friss interjúban ejtette el, hogy a rajongók mennyire szeretnék, hogy Farkas nemezise, Victor Creed azaz Kardfog is szerepeljen a lezárásban. A karaktert az X-Men Kezdetek: Farkas című film óta nem láthattuk az X-Men filmes univerzumban, akkor Liev Schreiber keltette életre őt. Schreiber valószínűleg elsők között olvasta Jackman interjúját – vagy maga is figyelemmel követi a rajongók követeléseit – és sikerült egy olyan választ adnia Twitteren a színésztársának, ami azon nyomban spekulációk hadát váltotta ki.

jackman_twitter
Hugh Jackmant edzés közben láthatjuk a legújabb képen, amit megosztott a közösségi média platformon, melyre Schreiber csupán ennyit kommentelt: „nekem is ezt kellene csinálnom?” Ez önmagában persze még semmit sem jelent, de az X-Men fanok máris biztosra veszik, hogy Schreiber visszatér a Farkas 3-ra. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy Schreiber csak a bolondját járatja mindenkivel. Szerintetek melyik lehetőségről van szó? Hugh Jackman Farkasának utolsó kalandját, melyben Patrick Stewart is visszatér X Professzorként, James Mangold fogja rendezni, és 2017. március 3-án kerül ki a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.