Hirdetés

Liliom ösvény - Fliegauf Bence új filmje hangulatos teasert kapott

|

Hirdetés

Fliegauf Bence (Csak a szél) legújabb filmje, a Liliom ösvény már megjárta a Berlinalét, a Titanic filmfesztivált és a Leccében tartott európai filmek fesztiválját is (ahol elnyerte az Arany Olajfát a rendező). A film története a hivatalos leírás szerint a következőképpen néz ki: "anya és fia, lázasan vetik bele magukat a mesékkel és titkokkal teli mindennapokba. Az anya meséről mesére avatja be fiát a múltba. Az emlékek kísértik őket, de nem hátrálnak. Szembenéznek a démonokkal, és meglovagolják őket…" Annyi biztos, hogy ennél több mindent nem tudunk meg az alább látható előzetesből, de nem is ez volt a céljuk az alkotóknak - inkább egyfajta hangulati irányadót próbáltak összedobni. Ha pedig mérvadónak mondhatjuk ezt a kis teasert, akkor az eredmény egy sejtelmes, szürreális, misztikus és bőr alá bekúszó mozgóképes alkotás lesz. A Liliom ösvény a Big Bang Média forgalmazásában kerül bemutatásra nálunk, a főszerepben pedig Stefanovics Angéla mellett Sótonyi Bálintot és Székely B. Miklóst is láthatjuk. A premier május 19-én esedékes. https://www.youtube.com/watch?v=Tno9cmcCb2A&app=desktop

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.