Hirdetés

Lincoln a katonák között

|

Hétfőn megtartották az Abraham Lincoln, a vámpírvadász című különleges kaland-akció-horrorfilm világpremierjét New Yorkban, természetesen a Lincoln Square 13.-ban, ahol az AMC Loews mozi található.

Hirdetés

A sztárok, az alkotók mind jelen voltak, a premiernek csupán egy hibája volt: hogy nem ez volt a bemutató. Egy héttel korábban, múlt szerdán ugyanis levetítették már a filmet egy 1800 fős válogatott közönségnek: azoknak a tengerészeknek és katonáknak, akik a Közel-Keleten állomásozó USS Abraham Lincoln anyahajón szolgálnak. Benjamin Walker, az USA 16. elnökét életre keltő színész filmbeli kosztümjében érkezett: cilinderben és körszakállal osztogatta az autogramot a hajó több mint 30 fokos hangárjában tartott nagy sikerű vetítés után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.