Hirdetés

Lincoln - Az első hivatalos kép Spielberg elnökéről

|

Steven Spielberg 2001 óta próbál összehozni egy önéletrajzi filmet a legendás 16. amerikai elnökről, de eleddig nem sikerült neki. Most viszont minden összeállt egy lenyűgöző mozgóképen bemutatott portréhoz.

Hirdetés

A sztori az Egyesült Államok 16. elnökének politikai felemelkedését és a polgárháborúban betöltött szerepét mutatja be, a DreamWorks és Spielberg választása értelmében Daniel Day-Lewis fogja alakítani. A markáns arcú színésznél nem is választhattak volna jobbat Lincoln szerepére, egyszerűen magával a puszta megjelenésével tekinélyt parancsol és szó nélkül elhinnénk róla, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke. A forgatókönyvet a Pulitzer díjas Tony Kushner és Doris Kearns Goodwin szerezte, a rendezést a zseniális Steven Spielberg vállalta. Daniel Day-Lewis mellett Tommy Lee Jones, Joseph Gordon-Levitt, Jackie Earle Haely, Jared Harris, Sally Field, John Hawkes és Walton Goggins írta alá a filmre szóló szerződést. A Lincoln 2012. november 16-án mutatkozik be.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.