Hirdetés

Hamarosan nálunk koncertezik Lindsey Stirling

|

A tehetséges és gyönyörű hegedűművész október elején tér vissza megörvendeztetni a hazai rajongókat.

Hirdetés

Lindsey Stirling hamar berobbant a köztudatba sajátos stílusával és egyedi előadásmódjával, a színpadot balerinaként szelő kecses hegedűvirtuózt pedig nem csupán a zenekedvelők szerették meg, hanem a film- és sorozatrajongók is felfigyeltek rá, hiszen a saját művei mellett olyan feldolgozásokat is hallhattunk már tőle, mint a Trónok harca, a Gyűrűk Ura, A legnagyobb showman, a Star Wars, A nyomorultak vagy éppen a Szépség és a Szörnyeteg. 

Hirdetés

Stirling nem is olyan sokára visszatér Magyarországra egy alkalom erejéig legújabb turnéja keretében, amellyel új albumát, az Artemis-t népszerűsíti: október 7-én, hétfőn, 20:00-tól a Papp László Budapest Sportarénában lép fel, hogy egy fergetegesnek ígérkező előadással elvarázsoljon minket. A részleteket ő maga mondja el az alábbi videóban, személyesen meginvitálva a hazai rajongókat: 

Nektek mi a kedvenc dalotok Lindsey Stirlingtől? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.