Hirdetés

Lionsgate: már írják a következő Fűrész mozit!

|

A 2010-ben kiadott Fűrész 3D esetében minden plakáton és reklámban azt hallhattuk, hogy ez lesz az utolsó film a Fűrész szériában. Nos, a Lionsgate gondolt egyet és folytatódhat a franchise!

Hirdetés

A stúdiók azonban részvénytársaságok módjára működnek, minden üzleti évben fel kell mutatniuk befektetőiknek a beszedett bevételt, a Lionsgate-nek pedig hatalmas bevételt jelentett a Fűrész-sorozat, érthető módon további bevételt szeretne belőle látni. Tavaly decemberben a stúdió egyik elnöke, Michael Burns bejelentette, hogy kapni fogunk újabb Fűrész részt, ami várhatóan ismét 3D-s lesz, de akkor még csupán szavak voltak Burns szavai a szélben és azóta sem történt előrehaladás a projektben. A Lionsgate most hivatalosan is megerősítette, hogy már dolgoznak a következő Fűrész fejezet forgatókönyvén, de azt nem voltak hajlandóak velünk megosztani, hogy ki körmöli a szkriptet és azt sem tudjuk, hogy a már beharangozott Fűrész 8 készül vagy jön a manapság oly népszerű reboot. Értető a Lionsgate döntése, hiszen a Fűrész 3D mindösszesen 20 milliós büdzséből 136-ot kapart össze, ez pedig bőven megéri az erőfeszítéseket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.