Hirdetés

Live by Night - Ben Affleck képet posztolt a forgatásról!

|

Hirdetés

Ben Affleck az Instagramján osztott meg egy képet következő projektjének első forgatási napjáról. A szóban forgó alkotás a Live by Night című krimi, amely Dennis Lehane regényének feldolgozása. Ez a könyv magyar fordításban még nem jelent meg, de Lehane más könyveit már jól ismerhetik a hazai olvasók: elég csak a Viharszigetre gondolnunk, amiből Leonardo DiCaprio főszereplésével forgattak filmet. A Live by Night adaptációját Affleck nemcsak forgatókönyvíróként és rendezőként, hanem főszereplőként is jegyzi.

First day. First shot. #livebynightmovie

Ben Affleck (@benaffleck) által közzétett fénykép,

Ben Affleck mellett Elle Fanning, Sienna Miller, Zoe Saldana, Chris Messina és Chris Cooper is szerepet kapott a filmben. A Warner Bros. 2017. december 31-ére tervezi a film premierjét. A történet az 1920-as évek Bostonjában játszódik - főszereplőnk pedig egy Joe Coughlin (Affleck) nevű férfi, aki szép lassan elmerül a gengszterek világában, és egy idő után már lehetetlenné válik számára megkülönböztetni a barátokat az ellenségtől.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.