Hirdetés

Live By Night - Ben Affleck következő rendezése

|

Az Argo-akció elképesztő sikere után Ben Affleck tovább folytatja rendezői-főszereplői tevékenykedését és már azt is lehet tudni, hogy mivel fog előrukkolni legközelebb.

Hirdetés

Az MTV interjút készített az Oscar-díjra jelölt rendezővel és megérdeklődte tőle, hogy mire számíthatunk tőle a jövőben. Affleck hezitálás nélkül rávágta, hogy a Warner Bros.-nak készíti el a Live By Night című gengszterdrámát, amelynek írója, rendezője és egyben főszereplője is lesz korábbi dirigálásaihoz hasonlóan. A film Dennis Lehane azonos nevű művén alapul majd és a főszerepben Joe Coughlin áll, aki Bostonban, a szesztilalom idején lázad rendőrfőnök édesapja ellen és beáll bűnözőnek. Affleck azt is elárulta, hogy a projekt fontossága miatt dobta a Focus című film főszerepét, amelyben Kristen Stewart oldalán mutatkozhatott volna. A Live By Night forgatási ideje és megjelenése nem ismert, mintahogyan a többi szereplő kilétét is homály fedi jelenleg. Újabb Oscar-díj van kilátóban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.