Hirdetés

Jó hírünk van, ha Paul Ruddnál szerintetek is csak két Paul Rudd lehet jobb

|

Bizony erre vállalkozik a Netflix legújabb vígjátéksorozata.

Hirdetés

Az 50 évesen is örökifjú Paul Rudd rengetegszer megcsillogtatta már a komikus képességeit mind a nagy- és mind a kisképernyőn, elég csak az elmúlt években a Marvel Moziverzumban betöltött szerepére gondolni Scott Lang/Hangyaként. Ezúttal egy teljes tévésorozatban nyílik erre lehetősége a streamingóriás Netflix égisze alatt, ahol kétszeresen is főszereplő lesz. 

Hirdetés

A Living With Yourself című vígjátéksorozatban Rudd egy Miles nevű férfit alakít majd, aki nap mint nap azzal küzd, hogy megtalálja az egyensúlyt a házassága és a munkája között. Amikor az egyik kollégájától fülest kap egy rejtélyes gyógykezelésről, amitől állítólag jobb emberré válhat, "nem veszíthetek semmit" alapon tesz vele egy próbát: Nos, mint utólag kiderül, nem ez volt élete legjobb döntése, ugyanis hirtelen felbukkan az életében önmaga egy új, tökéletesített változata.

Timothy Greenberg (The Daily Show) sorozatát a számos rangos díjat begyűjtő A család kicsi kincse című filmdráma alkotópárosa, Jonathan Dayton és Valerie Faris rendezte. A Living With Yourself nyolc epizódból álló teljes első évada október 18-án debütál a Netflixen, amihez az alábbi galériában néhány hivatalos képet is lehetőségetek van szemügyre venni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.