Hirdetés

Ütősnek ígérkezik a Lobo film forgatókönyve

|

Az egyik népszerű közösségi oldalra felkerült egy fotó, amely arra enged következtetni, hogy a DC Comics brutális fejvadászának önálló filmje olyan sztorikból merít ihletet, amiket imádnak a rajongók.

Hirdetés

Már jó ideje pletykálják, hogy a Warner Bros. filmet szeretne faragni a DC Comics halhatatlan fejvadászának történetéből, azonban a szimplán csak Lobo névre keresztelt projektről egyelőre nem tudunk semmi biztosat. Beszélték már a rendezői székbe Guy Ritchie-t és Brad Peyton-t is, a főszerepre pedig Dwayne Johnson került szóba, azonban időközben ő már aláírt Black Adam karakterére, így jelenleg sötétben tapogatózunk. 

Hirdetés

Sokkal most sem lettünk okosabbak, de egy Instagram-posztnak hála talán már látjuk a fényt, akarom mondani a Lobót az alagút végén. A közelmúltban Jason Fuchs forgatókönyvíró osztott meg egy érdekes képet az Instagramján, amelyen a Lobo képregény egy részlete és a laptopja látható, ebből pedig az internet népe rögtön arra spekulált, hogy Fuchs jól halad az önálló Lobo film szkriptjének körmölésével, ráadásul az író arra is rávilágított, hogy a Lobo: Portrait of a Bastich kollekcióból merít ihletet, amely a 90-es években futó, két közkedvelt Lobo miniszériát takar: a The Last Czarnian-t és a Lobo's Back-et. 

#portraitofabastich

Jason Fuchs (@jasonfuchs) által közzétett fénykép,

Talán a Warner fellelkesült a Deadpool sikere láttán és elérkezettnek látta az időt az R-kategória meghódítására? Kíváncsian várjuk a fejleményeket, ugyanis Lobo olyan figura, akiről egy bevállalósabb rendezővel és kellő tőkével ütős mozit lehetne készíteni. Kezdjük mindjárt azzal, hogy a karakter neve annyit tesz: "a beleiden lakmározik és ráadásul élvezi". Lobo népének utolsó tagja, mivel szülőbolygójának egész lakosságát kiirtotta. A született gyilkos ő, aki élvezetből öl. Halhatatlan, képes egyetlen sejtből is újrateremtődni. Bővebben itt olvashattok róla. Szívesen látnátok róla egy filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.