Hirdetés

Nem akárki tűnhet fel a Logan-ben

|

Úgy néz ki, hogy megvalósulhat számtalan rajongó álma két fan-favorit X-Men karakter találkozásával.

Hirdetés

Hatalmas várakozás övezi a FOX-féle Marvel Filmes Univerzum következő darabját, a Logan-t, hiszen amellett, hogy ez lesz az első R-es (18+) korhatár-besorolású Farkas-mozi, a karaktert immár tizenhét éve alakító Hugh Jackman utoljára tűnik fel a szerepben. Mindehhez hozzácsapódott még a The Wrap legfrissebb jelentése, miszerint a közkedvelt Deadpool is tiszteletét teheti a filmben, mielőtt 2018-ban visszatérne önálló filmjének második részében. 

Hirdetés

Rengeteg rajongó szerette volna közös moziban látni Jackman és Ryan Reynolds karaktereit, tekintve, hogy a képregényekben is nagyszerűen működik a páros. (Tény, hogy ez már megvalósult az X-Men kezdetek: Farkasban, de arról inkább jobb nem is beszélni.) Ha teljes produkciót ugyan nem is kapnak közösen, ahogy arra sokan vágytak, egy rövid találkozóra legalább van lehetőség egy friss értesülés szerint. 

Azt írják, hogy a Deadpool-t életre keltő Reynolds nemrég felvett egy jelenetet a szóban forgó adaptációhoz, de nem az azt jegyző James Mangold-dal, hanem a Deadpool 2-re leszerződtetett David Leitch rendezővel. Nagy valószínűséggel ez csupán a Logan stáblista utáni jelenete lehet, de mi annak is nagyon örülnénk, elvégre a nagyszájú zsoldos karaktere nem feltétlen illik bele abba a sötét és posztapokaliptikus jövőbe, ahol a film játszódik. A 20th Century FOX természetesen nem kommentálta a hírt.

Mellé még egy új vagány posztert is mutatunk az adamantium betyár harmadik kalandjához, amin a címszereplő magányosan sétálgat a naplementében. 

A Logan 2017. március 3-án debütál a mozikban James Mangold rendezésében. Főszerepben Hugh Jackman (Logan), Patrick Stewart (Charles Xavier), Dafne Keen (Laura Kinney), Boyd Holdbrook (Donald Pierce), Richard E. Grant (Dr. Zander Rice), Stephen Merchant (Caliban), valamint Eriq La Salle, Elise Neal, Elizabeth Rodriguez és Doris Morgado. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.